Richard Jongetjes (1961)

Heeft zijn sporen verdiend binnen het welzijnswerk, de cultuursector en het onderwijs. Van o.a. artistiek leider popcultuurcentrum Hedon in Zwolle en van boeker Noorderslagfestival Groningen tot popconsulent in Brabant. Van Hogeschooldocent Windesheim in Zwolle tot gastdocent in binnen-en buitenland. Daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring binnen het welzijnswerk als algemeen sociaalwerker in Winterswijk en was hij betrokken bij de opzet van asielzoekerscentra in Barlo en Stevensbeek. Sinds 2017 is Richard betrokken in de gemeente Aalten als Participatiepionier/ Talentverbinder om diverse partijen en organisaties te verbinden met uiteenlopende doelgroepen. Daarnaast houdt hij zich bezig met thema’s als armoede, eenzaamheid en ook dementie.
Kortom een duizendpoot die met enorm veel enthousiasme en creativiteit projecten weet te initiëren die een (latente) behoefte inwilligen. Daarnaast weet hij als begenadigd fondsenwerver altijd geld te genereren om elk plan uitvoerbaar te maken.

 “wat morgen kan had gisteren ook gekund “ & “met een papieren plan kun je alleen een mug doodslaan”

Angelique Jongetjes (1972)

Heeft haar sporen verdiend als o.a. Visual merchandiser in de Retail en als docent Engels in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Gedurende haar werk in het onderwijs heeft zij ook Projecturen gegeven waarbij studenten samenwerkten aan diverse (creatieve) opdrachten. Zij heeft tevens internationaal als mede lokaal meegewerkt aan diverse projecten in zowel onderwijs als cultuur. Tijdens haar studie tot docent Engels heeft zij ook de minor cultuur en educatie afgerond. 
Naast werkzaamheden als (expositie) inrichting en styling, houdt zij zich ook bezig met fotografie die zij zowel vrij als in opdracht uitvoert.
Zij is een echte beelddenker en doener en in staat om ideeën om te zetten naar de praktijk. 
Daarnaast is zij in het bezit van een groot inlevingsvermogen, een regelrechte aanpakker en heeft werkervaring in zowel de profit als de non-profit sector. 

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal